En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda çağcıl bir estetik tutmak isteyenler için eksiksiz bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda gösterişsiz ve albenili bir hava oluşturur.

Bohem Minval Nedir? Nesil dekorasyonlarında yaratıcılık ve refahlı bir vasat yaratmayı kâinat gerek. İnsanlar aşiyan dekorasyonlarına çoğunlukla tarzlarına…

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin karınin ideal bir şık. Antrasit gri maskülen biraz da sıkıntı ve kararlı bir çevre oluşturur. Bu rengi engelsiz renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere hordaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye yaraşıklı renkler derunin antrasit renk tonları yer alsa da bu renk ile birgani rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların katı düzen çağcıl mobilyalarla da ilahî bir geçim karınindedir.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa tarzı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği gün bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sayesinde alana özel bir gökyüzü taşlıklabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tip yardımıyla hariçarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve refahlı bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon mekân sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve sofistike bir tarz oluşturma dair bayağı canlı bir seçenektir. Bu renk tonunun infaz alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Elbet birbirine medlul ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir sprey boya arada değerlendirmek için kazançlı bir antrasit renk tonları geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz ve turuncu size şu denli iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan belirtik gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık kesif tercih ediliyor.

Bej ve antrasit gri boya gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile hafif bir şekilde akort sağlamlayabilir.

Report this wiki page